Za osebne uporabnike

Kovinarstvo Hanželič - Vaš partner za strojno obdelavo

Ponujamo vam zidane štedilnike na trdo gorivo z možnostjo izbire funkcije centralnega ogrevanja

Zidane peči so še vedno spoštovane, ker dajejo pristno toploto. Če je peč sestavljena iz pečnic in keramičnih ploščic, ki se počasneje ogrejejo, a ostanejo dalj časa tople, postane pravo središče doma in nam pomaga, da se ogrejemo ne le fizično ampak tudi na mestih, kamor drugi viri toplote ne sežejo. Neverjetno je namreč, kako nas toplota peči lahko zvabi stran od ekranov, družino zbere okrog ognjišča in omogoči, da zapademo v pogovor, ki ga ne moti zunanji vrvež. Peč nas tako poveže in nam povrne občutek bližine in povezanosti, ki ga marsikatera moderna družina izgublja.

Njihova toplota je torej prijetna, bolj zdrava in manj nevarna kot ogrevanje na plin ali elektriko, pa tudi trditev, da v kmečki peči kuhajo le revni ljudje, ne drži več.

V novejšem času so si pridobile največ ugleda peči, ki porabijo malo goriva in ne onesnažujejo zraka, to pomeni, da imajo boljše izgorevanje. V kovinarstvu Hanželič vam zagotavljamo, da bo vaša peč izdelana po najnovejših standardih, a vendar z mero tradicije in izkušenj, ki je na naših prostorih ne more ponuditi nihče drug. Naša zgodba se je namreč začela s štedilniki in čeprav danes izdelujemo marsikaj, svojih začetkov nismo pozabili, ravno nasprotno, vse moderne tehnologije znamo uporabiti na način, da je današnja peč boljša kot kadar koli prej. Ker imajo peči večje kurišče, je mogoče v njih vzdrževati ogenj nepretrgoma, tudi nekaj dni, tako da ob hudem mrazu ni treba vsak dan znova zakuriti.

Iz našega programa vam nudimo naslednje modele štedilnikov na trdo gorivo:

  • model HF 22K (1200 mm x 600 mm x 850 mm) primerno za ogrevanje površin do 100 m2
  • model HF 25K (1200 mm x 750 mm x 850 mm) primerno za ogrevanje površin do 120 m2
  • model: HF 30K (1350 mm x 600 mm x 850 mm) primerno za ogrevanje površin do 150 m2

Za štedilnike zagotavljamo 3 oz. 6 let garancije, istočasno jih lahko uporabljate za kuhanje in centralno ogrevanje, samo za kuhanje ali samo za ogrevanje, so kot nalašč za vašo hišo na kmetiji, kjer se ves dan kuri in kuha, prav tako je nepogrešljiv na vikendu, kjer se kuri občasno. V primeru da potrebujete dodatne informacije, ali pa vas zanima naročilo peči nas kontaktirajte, vabimo vs tudi k ogledu galerije

Zidana peč za kuhanje in gretje

Zidana peč, kot funkcionalen del kuhinjske enote

Ograje za notranjo ali zunanjo uporabo izdelamo popolnoma po meri z uoprabo vseh tehnologij in znanja, ki ga uporabljamo za druge izdelke. V galeriji si oglejte, kje in kaj smo do zdaj naredili, če potrebujete dodatne informacije pa nas brez zadržkov kontaktirajte

inox ograja

Ena izmed številnih ograj, ki smo jih postavili

Ostale storitve